simple website templates


Welkom bij Wadden glasvezel Schiermonnikoog

Over ons

Wij zijn van Frema, wij zijn een bedrijf gespecialiseerd op Telecom & ICT. Wij hebben diverse klanten op het eiland Vlieland, na een paar bezoeken bij deze bedrijven en andere bedrijven op dit eiland, hebben wij in samenwerking met diverse netwerkleveranciers de intentie om dit eiland te “verglazen”. 


Hier is veel interesse voor en de bedoeling is om dit ook te gaan realiseren. Aangezien er op Vlieland veel interesse was willen wij kijken of er eventueel op alle eilanden interesse is om “verglaast” te worden. Zodoende is deze website gelanceerd, is combinatie met nieuwsbrieven, telefoontjes en bezoeken willen wij onderzoeken of dit idee haalbaar is.

U kunt zich geheel vrijblijvend inschrijven op deze pagina, deze inschrijving wil alleen maar zeggen dat u interesse heeft in glasvezel. Zodra 10 of meer bedrijven op uw eiland hebben aangegeven deze interesse te hebben, gaan wij over tot bezoeken van deze en meerdere bedrijven op uw eiland. Zodra wij hierna 10 of meer opdrachten krijgen gaat het project door en kan “verglazing” van uw eiland een feit worden. Bij eventuele meerdere bedrijven kunnen de snelheden en prijzen interessanter worden. 

Hier onder vind u de verder uitleg en de eventuele snelheden en prijzen te zien, voor verdere vragen en of opmerkingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contact formulier, info@waddenglasvezel.nl of 0597 820000.

Mobirise

Deelnemers Schiermonnikoog

Bekijk wie zich al hebben ingeschreven voor Wadden glasvezel op uw eiland.

Pakketten Glasvezel

199,99

per maand


Pakket 1

Deelnemers                10

Aansluitkosten
        € 750 

Snelheid
                    50/50

199,99

per maand


Pakket 2

Deelnemers                  15

Aansluitkosten            € 750

Snelheid                      100/100

99,99

per maand


Pakket 3

Deelnemers                 20

Aansluitkosten            € 750 

Snelheid                      100/100

Frema biedt u ook de mogelijkheid uw aansluitkosten maandelijks te betalen

UW aansluitkosten zijn dan 
€25
per maand

Schrijf u vrijblijvend in!

Adres

Industrieweg 26 
9672 AS Winschoten

Contact

info@frema.nl
0597 820000